Om Rikke Bjerregaard

Filosofisk Coaching

– et selskab under Rikke Bjerregaard IVS

ERFARINGER

Rikke Bjerregaard har mange års erfaring som ledelsesrådgiver og har arbejdet med ledersupervision i både private og offentlige virksomheder. Ud over supervison af ledere og teams, underviser og faciliterer Rikke i processer i både større og mindre grupper. 

UDDANNELSER

Rikke har flere uddannelser bag sig og anvender teknikker og metoder fra dem alle.

Jeg sætter virkelig pris på at kunne kombinere de mange års erfaring og med de mange forskellige uddannelser jeg i gennem tiden gennemført. Vi er nødt til at holde os skarpe på både teori og praksis

EKSTERN LEKTOR

Rikke er udover selvstændig erhvervsdrivende ansat som ekstern lektor på Copenhagen Business School ved institution for organisation, og underviser her bl.a. i personlighedspsykologi.

 

Værdigrundlag

Jeg arbejder ud fra tre grundlæggende værdier – de er vigtige også for min kontakt til mine kunder

ENKELHED

Jeg gør det komplekse enkelt. Dette må ikke forveksles med at gøre det simpelt. Enkelthed skal her forstås som en intelligens der kan få selv det mest komplekse til at blive forståeligt og derved praksisnært.

LOYALITET

Jeg er først og fremmest loyal overfor mig selv. Hvis jeg ikke overholder og arbejder ud fra mine egne værdier kan jeg ikke levere på et højt fagligt niveau, hvilket jeg kræver af mig selv hver gang. Loyaliteten overfor mig selv, kommer mine kunder til gavn og har betydning for de aftaler jeg laver og den position eller rolle du har i forhold til opgaven.

GENSIDIGHED

Mine kunder og jeg er gensidig afhængige af hinanden med det samme vi indgår en aftale. Hvis du ikke var her, ville jeg heller ikke være her. Jeg kan ikke lave et godt forløb hvis vi ikke er gensidigt til stede i det vi aftaler.